Over De Federatie Arnhem

De Federatie biedt werk- en kantoorruimtes aan zzp-ers en ondernemingen die een creatieve en inspirerende werkomgeving zoeken. Het karakteristieke pand -een voormalige zuivelfabriek- beschikt over zeventig professionele ateliers, werkplaatsen en kantoren. De ruimtes zijn verdeeld over een kantoorpand en verschillende bedrijfshallen. Omdat de diversiteit aan ruimtes zo groot is, is er voor elke beroepsactiviteit een geschikte werkomgeving te vinden. Van representatieve kantoorruimtes tot ruime werkplaatsen met een industriële look en feel.

 

Broedplaats

De Federatie is een broedplaats voor  diverse boeiende en creatieve beroepsgroepen. Het biedt een verzameling van onder andere interieurbouwers, meubelmakers, vormgevers, fotografen, communicatiespecialisten, theatermakers, architecten en sportondernemers.  Zelfstandige en ondernemende professionals die de meerwaarde van een verzamelgebouw dagelijks ervaren.

Door de kleinschalige opzet is het makkelijk contact leggen met de andere ondernemingen. Netwerken worden uitgebreid en nieuwe samenwerkingen komen tot stand. De Federatie biedt u meer dan het simpelweg huren van een ruimte. Het brengt een energieke werkplek vol beweging waar nieuwe ideeën en plannen worden geboren.

Eigen identiteit en uitstraling

Elke onderneming heeft de mogelijkheid om zijn eigen identiteit en uitstraling door te voeren. Daarnaast is er altijd ruimte voor groei en ontwikkeling, of juist het betrekken van een kleinere ruimte. Er kan makkelijk worden doorgestroomd naar een andere werkruimte. Er worden talloze faciliteiten aangeboden die u van alle gemakken voorzien en bijdragen aan een prettige werkomgeving.

De Federatie is gehuisvest  op een centrale locatie net buiten het centrum van Arnhem. Binnen een paar minuten bent u in het bruisende centrum. Bovendien ligt de Federatie vlakbij de snelweg (N325).  Het is goed te bereiken en u bent snel onderweg naar uw afspraken. Tevens biedt de locatie ruime parkeergelegenheid. U kunt uw auto gratis parkeren en ook uw klanten kunnen hier hun auto kwijt. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden voor de aan- en afvoer van goederen.

Bedrijfsruimte huren voor uw onderneming?

Bent u op zoek naar een flexibele bedrijfsruimte voor uw onderneming? Bij de Federatie vindt u de creativiteit en ruimte die u nodig heeft.