Bedrijvenlijst van De Federatie

Hieronder ziet u de bedrijven die gevestigd zijn in De Federatie. Klik op de bedrijfsnaam voor een beschrijving van het betreffende bedrijf. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

Doe waar je altijd van hebt gedroomd. Dat is de gedachte en het credo van 2keer.nl.

2keer.nl is dé onderneming voor uw marketingconcepten, guerrillamarketing, campagnes, events en meer.

www.2keer.nl

The “Afro Bros” 2 guys combining their skills, energy and love for playing and producing music.

www.afro-bros.com

Het Arnhems Persagentschap is een onafhankelijk persbureau, gespecialiseerd in journalistieke verslaggeving, fotografie en video vanuit Oost Nederland. In opdracht of uit eigen nieuwsgaring produceren we tekst en beeld voor kranten, publieksbladen en vakbladen. Ook profiteren bedrijven en instellingen van onze journalistieke ervaring.

www.arnhemspersagentschap.nl

Arnhout ontwerpt en vervaardigt (kinder-) verlichting en andere gebruiksvoorwerpen. Gebruikte materialen zijn voornamelijk hout en lampenkappenstof. Verkoop van de lampen geschiedt grotendeels via groothandels en via onze website. In opdracht zagen we ook hout op maat voor diverse klanten in en om Arnhem.

www.arnhout.nl

http://www.bureautoezichtbrandveiligheid.nl/

Boe ontwerp is de onderneming van Coert de Boe, grafisch ontwerper.

www.boeontwerp.nl

C&C Bouwen – Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Carlo van Broekhuizen (1956) is vanaf 1990 actief als beeldend kunstenaar. Het bronsgieten heeft hij in de praktijk geleerd van collega kunstenaars.  Hij heeft het werken met was en brons nog op de traditionele manier geleerd. Hij werkt ook met andere materialen zoals steen, gips en staal.
Het werk is voornamelijk figuratief. De inspiratie voor de vele beelden komt uit de vele reizen die hij gemaakt heeft en de liefde voor architectuur. Verschillende culturen komen vaak samen in een beeld. De laatste tijd krijgt zijn werk een wat meer abstract karakter.

Soms wordt het materiaal brons in oorspronkelijke staat gelaten dat wil zeggen met de giethuid, dit geeft een beeld een natuurlijke en oorspronkelijke uitstraling.

Naast het eigen werk en opdrachten wordt er ook voor anderen gegoten, verder wordt er ook onderhoud en reparaties aan beelden verzorgd, ook worden er cursussen gegeven in het maken van wasmodellen en mallen en het bronsgieten.

Carlo werkt sinds 2005 veel samen met Rineke van Rijt, een produktontwerpster die zich onder andere bezighoudt met portretten.

www.carlobroekhuizen.nl

DatisVastgoed Beheer & Advies verzorgt de ontwikkeling, het beheer en de exploitatie van bedrijfsverzamelgebouwen. De Federatie is in het beheer van DatisVastgoed Beheer & Advies.

De Fantasten houden zich bezig met theatertechniek.

www.defantasten.nl

De Groot Reclame houdt zich bezig met belettering en signing.

www.degrootreklame.nl

Voor al uw :

 • Hang en Sluitwerk
 • Belettering
 • Textielbedrukking
 • Naamborden
 • Stralen van glas, spiegels , RVS, messing

Partner van Securitas Direct, voor het installeren en onderhouden van alarmsystemen.

www.sloten-sign.nl

http://www.decorumarnhem.nl

Dennis Kobus is een veelzijdige webdeveloper met ruime ervaring. Hij houdt zich bezig met conceptontwikkeling, vormgeving en realisatie van websites. Daarnaast verzorgt hij live streaming van events op Internet.

www.denniskobus.nl

Edwin Wikkerink verzorgt boekhouding en belastingadvies.

Evo Meubelmakers maakt onder meer kasten, keukens, tafels en kantoormeubelen.

www.evo-meubelmakers.nl

We are Eyeses, a team of committed visual storytellers who help bring your project to life. Our expertise includes filmmaking, visual storytelling, consultancy. We work with a large network of partners on project basis.

Eyeses maakt betrokken films en fotoreportages, ontwikkelt educatiemateriaal en verzorgt workshops.

www.eyeses.nl

De menskant van Het Nieuwe Werken, dat is waar we ons mee bezig houden. Wij van fxpeople [effects people] denken dat werken vooral over mensen gaat. Vanuit die gedachte helpen we u graag om Het Nieuwe Werken voor u te laten werken. We maken complexe veranderingen inzichtelijk én eigen. We brengen samenhang tussen uw toekomstbestendige werkstijl en de ondersteuning daarvan met middelen. Dat is waar we goed in zijn en wat we leuk vinden. Dat is waar we door onze opdrachtgevers om gewaardeerd worden. Zullen we eens met elkaar in gesprek gaan?

www.fxpeople.nl

Het Nieuwe Land houdt zich bezig met grafisch en ruimtelijk ontwerp.

Het Nieuwe Land grafisch en ruimtelijk ontwerp bestaat al vanaf 1993.

Lichtheid en strengheid zijn kenmerken van de Japanse cultuur evenals de ogenschijnlijk tegengestelde begrippen eenvoud en pracht. In veel van de producten van Het Nieuwe Land vindt u hier elementen van terug.

www.het-nieuwe-land.nl

Ambachtelijk meubelmaker.

Houd van hout ontwerpt en maakt eigentijdse meubelen van van massief hout.

Houd van hout probeert op zo milieubewust mogelijke manier meubels te vervaardigen.

Als het even niet hoeft zal er dan ook geen machine gebruikt worden!
Daarom maakt houdvanhout vooral gebruik van hout uit de omgeving.
Inheemse houtsoorten als eiken, iepen, noten en esdoorn.
Maar ook gebruikt hout, als oude meubelen of van de straat.

www.houdvanhout.com

Schilderwerk en glaszetten

www.jandeschilder.com

Mijn naam is Katja Diroen

En ik geloof dat schoonheid niet aan de buitenkant zit, maar vanuit je ziel komt en zichtbaar is in je ogen.

Naast echtgenote en trotse moeder van 2, ben ik al enige tijd fotografe in Arnhem en dat doe ik met heel veel plezier.

Ik fotografeer vooral individuen, maar vind het ook leuk om gezinnen en stelletjes te fotograferen.

Voordat een portretsessie plaatsvindt zullen we uitgebreid bespreken wat je wensen zijn. Zo kan ik de shoot helemaal aanpassen naar jouw verwachtingen.

De portretsessie is er een om van te genieten en waar je met veel plezier op terug kijkt. De foto’s zullen dat bewijzen.

Ik nodig je uit voor een persoonlijk gesprek……… het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

www.katjadiroen.nl

Klusservice Borman is een onderneming dat zich specialiseert in de kleinere projecten zoals schilder, timmerwerkzaamheden, dakkapellen en renovaties bij of aan uw huis. Door het bedrijf klein te houden kunnen de algemene kosten laag blijven en kan bij elk project een zeer scherpe prijs worden gegeven zonder dat hierbij een enkele concessie gedaan wordt met betrekking tot de kwaliteit van het project.

 • Timmerklussen
 • Verf en behang klussen
 • Ikea montage
 • Plaatsen van een nieuwe poort en/of schutting
 • Interieurbouw winkels

De werkzaamheden worden op basis van uurloon, offerte of prijsindicatie uitgevoerd. Dit altijd in goed overleg met de klant.

www.klusserviceborman.nl

Koudijs Architecten is in 2005 opgericht door Jeroen Koudijs, afgestudeerd aan de academie voor de Bouwkunst  in Arnhem

Basis voor het bureau vormt de uitgebreide ervaring die is opgedaan in het bouwproces en de regelgeving, die nu op een ongecompliceerde en vrolijke wijze wordt ingezet om efficiente en mooie ontwerpen te maken.

Breed georienteerd passen we onze ervaring inmiddels toe in de woningbouw, utiliteitsbouw, horeca, scholenbouw en sportaccommodaties.

www.koudijsadvocaten.nl

Harmen Scheren

Direct daglicht op tafel met een lichtstraat. Daar kan geen lamp tegenop. Wij hebben ons gespecialiseerd in houten lichtstraten, ons bedrijf bouwt op jarenlange ervaring en levert alles op maat.

www.lichtstratenvanhout.nl

Loko architecten houdt zich hoofdzakelijk bezig met woningbouwgerelateerde ontwerpopgaves welke uiteen lopen van particuliere opdrachten tot grootschaligere projecten voor woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.
De projectmatige woningbouw speelt zich af op twee terreinen: uitbreidings- en inbreidingsplannen waarvoor ook stedenbouwkundige plannen en verkenningen worden gemaakt.

Het ontwerpen van goedkope starterswoningen en huurwoningen is uitgegroeid tot specialiteit. Een grote rol hierbij speelt een goede vertrouwensrelatie met de aannemer. In de diverse samenwerkingen wordt telkens samen gezocht naar goede, maakbare oplossingen die aansluiten op de bouwsystematiek.

Bij alle ontwerpen speelt een eigentijdse benadering van de locatie en haar omgeving de hoofdrol.

www.loko-architecten.nl

Mareille Saris is beeldend kunstenaar. Ze werkt vanuit de visie dat een kunstwerk optimaal tot zijn recht komt wanneer het een onderdeel is van het geheel. In haar werk is ze daarom voortdurend op zoek naar een wisselwerking tussen kunst en omgeving in de breedste zin van het woord.

Niet alleen de fysieke hoedanigheid van de omgeving, maar ook de historie, de functie en de gebruiker ervan spelen een belangrijke rol in de totstandkoming van een beeld.

OOH ontwerpt boeken & meer.

ONTWERPERS OM DE HOEK is in 2004 opgericht door Nadine van Kleef. Kenmerkend voor een OOH ontwerp is dat het ontwerp altijd voortkomt uit een concept, n.a.v. een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever.

www.ontwerpersomdehoek.nl

PWM Paaijmans Wapeningsstaal & Montage is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van wapeningsstaal en beton.

Samen met onze dochteronderneming in Duitsland zijn wij in staat projecten uit te voeren in zowel Nederland als in Duitsland.

De volgende werkzaamheden kan ons bedrijf verrichten;

 • Buigstaten maken
 • Leveren en verwerken van op maat geknipt en gebogen betonstaal
 • Leveren en verwerken (handmatig of machinaal) van alle soorten betonstaalnetten
 • Prefab wapening
 • Betonfundering
 • Betonwerk

PWM Paaijmans Wapeningsstaal & Montage; net iets anders!!

ROET is een dynamisch theaterbedrijf dat de mens en haar omgeving centraal stelt in haar projecten. Alle projecten worden zorgvuldig ontwikkeld waardoor ROET garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De projecten gaan meerdere jaren mee.

ROET zoekt het spanningsveld op tussen de theaterwereld en de bedrijfscultuur, ziet de verschillen, kijkt naar parallellen, brengt deze in kaart en ontwikkeld vervolgens projecten die een meerwaarde opleveren voor het bedrijfsleven. ROET brengt haar projecten het liefst naar de organisaties toe.

Dankzij haar mobiele infrastructuur kan ROET op alle locaties uit de voeten. Op deze wijze brengt ROET haar projecten waar deze thuis horen: voor en tussen de mensen. ROET werkt alleen op professionele basis. Naast de concepten die ROET aanbiedt is het ook mogelijk om in het verlengde hiervan maatwerk te leveren.

www.roet.nl

SOPHIE SCHIJF ORGANISEERT

culturele/zakelijke/particuliere evenementen.

www.sophieschijf.nl

Studio Wood is een sterk ambachtelijk tweemansbedrijf met als doel zoveel mogelijk mensen van akoestische oplossingen te voorzien. Heeft u een passie voor muziek en geluid, of heeft u juist last van galm en reflecties, wij hebben de gepaste oplossingen voor u!

www.studio-wood.eu

Trinix Studio verzorgt volledige audio opname projecten voor bands, koren en voice-over.

www.trinixstudio.com

Van Leeuwen attitude & performance is initiatiefnemer van WMbedrijfstheater.

Wij brengen de waardensystemen van Graves €“vergelijkbaar met onze drijfveren- tot leven. Met onze inbreng beleeft u wat waardensystemen zijn en hoe ze in de praktijk tot uitdrukking komen.

Wij verbinden drijfveren aan menselijk gedrag en communicatie. Hierbij maken we gebruik van verschillende theatrale middelen: zang, muziek, video, rollenspel, interactief theater, gaming en acrobatiek. Alle medewerkers van het WMbedrijfstheater hebben hun opleiding genoten bij WaardenManagement.

www.wmbedrijfstheater.nl

Walewijn Grondman | Ontwerp en Realisatie

www.walewijngrondman.nl