Bedrijvenlijst van De Federatie

Hieronder ziet u de bedrijven die gevestigd zijn in De Federatie. Klik op de bedrijfsnaam voor een beschrijving van het betreffende bedrijf. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

Het Arnhems Persagentschap is een onafhankelijk persbureau, gespecialiseerd in journalistieke verslaggeving, fotografie en video vanuit Oost Nederland. In opdracht of uit eigen nieuwsgaring produceren we tekst en beeld voor kranten, publieksbladen en vakbladen. Ook profiteren bedrijven en instellingen van onze journalistieke ervaring.

www.arnhemspersagentschap.nl

Arnhout ontwerpt en vervaardigt (kinder-) verlichting en andere gebruiksvoorwerpen. Gebruikte materialen zijn voornamelijk hout en lampenkappenstof. Verkoop van de lampen geschiedt grotendeels via groothandels en via onze website. In opdracht zagen we ook hout op maat voor diverse klanten in en om Arnhem.

www.arnhout.nl

C&C Bouwen – Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

De Groot Reclame houdt zich bezig met belettering en signing.

www.degrootreklame.nl

Voor al uw :

  • Hang en Sluitwerk
  • Belettering
  • Textielbedrukking
  • Naamborden
  • Stralen van glas, spiegels , RVS, messing

Partner van Securitas Direct, voor het installeren en onderhouden van alarmsystemen.

www.sloten-sign.nl

http://www.decorumarnhem.nl

Dennis Kobus is een veelzijdige webdeveloper met ruime ervaring. Hij houdt zich bezig met conceptontwikkeling, vormgeving en realisatie van websites. Daarnaast verzorgt hij live streaming van events op Internet.

www.denniskobus.nl

Edwin Wikkerink verzorgt boekhouding en belastingadvies.

Evo Meubelmakers maakt onder meer kasten, keukens, tafels en kantoormeubelen.

www.evo-meubelmakers.nl

We are Eyeses, a team of committed visual storytellers who help bring your project to life. Our expertise includes filmmaking, visual storytelling, consultancy. We work with a large network of partners on project basis.

Eyeses maakt betrokken films en fotoreportages, ontwikkelt educatiemateriaal en verzorgt workshops.

www.eyeses.nl

De menskant van Het Nieuwe Werken, dat is waar we ons mee bezig houden. Wij van fxpeople [effects people] denken dat werken vooral over mensen gaat. Vanuit die gedachte helpen we u graag om Het Nieuwe Werken voor u te laten werken. We maken complexe veranderingen inzichtelijk én eigen. We brengen samenhang tussen uw toekomstbestendige werkstijl en de ondersteuning daarvan met middelen. Dat is waar we goed in zijn en wat we leuk vinden. Dat is waar we door onze opdrachtgevers om gewaardeerd worden. Zullen we eens met elkaar in gesprek gaan?

www.fxpeople.nl

Schilderwerk en glaszetten

www.jandeschilder.com

Klusservice Borman is een onderneming dat zich specialiseert in de kleinere projecten zoals schilder, timmerwerkzaamheden, dakkapellen en renovaties bij of aan uw huis. Door het bedrijf klein te houden kunnen de algemene kosten laag blijven en kan bij elk project een zeer scherpe prijs worden gegeven zonder dat hierbij een enkele concessie gedaan wordt met betrekking tot de kwaliteit van het project.

  • Timmerklussen
  • Verf en behang klussen
  • Ikea montage
  • Plaatsen van een nieuwe poort en/of schutting
  • Interieurbouw winkels

De werkzaamheden worden op basis van uurloon, offerte of prijsindicatie uitgevoerd. Dit altijd in goed overleg met de klant.

www.klusserviceborman.nl

Harmen Scheren

Direct daglicht op tafel met een lichtstraat. Daar kan geen lamp tegenop. Wij hebben ons gespecialiseerd in houten lichtstraten, ons bedrijf bouwt op jarenlange ervaring en levert alles op maat.

www.lichtstratenvanhout.nl

ROET is een dynamisch theaterbedrijf dat de mens en haar omgeving centraal stelt in haar projecten. Alle projecten worden zorgvuldig ontwikkeld waardoor ROET garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De projecten gaan meerdere jaren mee.

ROET zoekt het spanningsveld op tussen de theaterwereld en de bedrijfscultuur, ziet de verschillen, kijkt naar parallellen, brengt deze in kaart en ontwikkeld vervolgens projecten die een meerwaarde opleveren voor het bedrijfsleven. ROET brengt haar projecten het liefst naar de organisaties toe.

Dankzij haar mobiele infrastructuur kan ROET op alle locaties uit de voeten. Op deze wijze brengt ROET haar projecten waar deze thuis horen: voor en tussen de mensen. ROET werkt alleen op professionele basis. Naast de concepten die ROET aanbiedt is het ook mogelijk om in het verlengde hiervan maatwerk te leveren.

www.roet.nl

SOPHIE SCHIJF ORGANISEERT

culturele/zakelijke/particuliere evenementen.

www.sophieschijf.nl

Trinix Studio verzorgt volledige audio opname projecten voor bands, koren en voice-over.

www.trinixstudio.com

Van Leeuwen attitude & performance is initiatiefnemer van WMbedrijfstheater.

Wij brengen de waardensystemen van Graves €“vergelijkbaar met onze drijfveren- tot leven. Met onze inbreng beleeft u wat waardensystemen zijn en hoe ze in de praktijk tot uitdrukking komen.

Wij verbinden drijfveren aan menselijk gedrag en communicatie. Hierbij maken we gebruik van verschillende theatrale middelen: zang, muziek, video, rollenspel, interactief theater, gaming en acrobatiek. Alle medewerkers van het WMbedrijfstheater hebben hun opleiding genoten bij WaardenManagement.

www.wmbedrijfstheater.nl

Walewijn Grondman | Ontwerp en Realisatie

www.walewijngrondman.nl